Rèquiem per un concert que no serà

Sona tràgic, i ho és… Aquesta setmana té lloc el festival de música Primavera Sound, del qual fa mesos em vaig comprar l’abonament per veure sobretot una cantant molt especial i que encara no he vist mai en directe: la Björk. Ara fa uns dies, els mitjans de comunicació van anunciar que la cantant islandesa cancel·lava el seu concert previst al Parc del Fòrum, per consell del seu metge, ja que té problemes a les cordes vocals. Tenint en compte que era la cap de cartell (juntament amb The Cure, és clar!) la decepció és força important.

Però serem positius, ja que vindran músics interessants i es podran veure bons concerts. Personalment, a part del grup del Robert Smith, tinc moltes ganes de veure l’actuació de Yann Tiersen, músic francés conegut especialment per ser l’autor de la inconfusible banda sonora d’Amelie, i de la no menys bonica música de Goodbye Lenin.

Així que per recordar el que no veurem i anar fent boca del que sí podrem veure, deixo aquests clips cinematogràfics i musicals:

Björk, a Dancer in the dark (Lars von Trier, 2000)


Yann Tiersen, a Le fabuleux destin d’Amélie Poulain (Jean-Pierre Jeunet, 2001) 

Yann Tiersen, a Goodbye Lenin! (Wolfgang Becker, 2003)


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s